ANUNȚ DE INTERES PUBLIC PRIVIND RECENSĂMÂNTUL

În etapa de autorecenzare a recensământului populației, în data de 22 aprilie, începând cu ora 8 dimineața, recenzorii ARA vă oferă ajutor în completarea chestionarelor, la Casa de Cultură din Pava.

În etepa de autorecenzare a recensământului populației (14 martie – 15 mai), Barabás Réka - 0729306189 și Kovács Lehel – 0740649260, recenzorii ARA vă vă stau la dispoziție.

Etapa de autorecenzare online a recensământului din 2022 în România începe pe data de 14 martie. În timpul acestei etape, fiecare persoană poate completa online propriul  chestionar, precum și pe cel al membrilor familiei și al rudelor sale.

Preînregistrarea pentru autorecenzare va avea loc pe platforma www.recensamantromania.ro, după care chestionarul va fi disponibil pe linkul care  va fi trimis prin e-mail. În timpul etapei de autorecenzare online, în Zăbala  vor funcționa  următoarele locații de recenzare (atașat),  unde oricine poate să completeze chestionarul, tot online, dar cu ajutorul recenzorilor. În cadrul unei gospodării, o singură persoană poate completa chestionarul, fiind nevoie de CNP pentru fiecare persoană.

Puteți răspunde la chestionar oricând, până la data de 15 mai 2022, fără a fi nevoie să lăsați pe cineva să intre în casa dumneavoastră.

Posturi de lucru aici: LINK

ANUNȚ Primăria comunei Zăbala organizează concurs

Carieră (anunțurile posturilor scoase la concurs)

 Down Arrow - Transparent Background Down Arrow - 823x768 PNG Download -  PNGkit

POLGARMESTER

Urez un bun venit călduros vizitatorilor paginilor website a comunei Zăbala!

Zăbala este una dintre comunele cu populaţie numeroasă din judeţul Covasna, situată la poalele Munţilor Ţinutului Trei Scaune, în fostul Scaun Orbai.Această aşezare istorică se află într-o vale în formă de U, de-a lungul pârâului cu acelaşi nume, la 12 km de Târgu-Secuiesc,la 8 km de Covasna şi la 20 de km de reşedinţa de judeţ, Sfântu-Gheorghe.Munţii aflaţi în împrejur sunt acoperiţi de păduri înteinse, populate cu o faună bogată. Administrativ de Zăbala mai aprţine şi Peteni, Tamaşfalău şi Surcea. 

0
LOCALITATE JUD. COVASNA
0
PROIECTE INIŢIATE
0
PROIECTE REALIZATE
0
ÎN SLUJBA LOCUITORILOR

FIȚI PRIMUL CARE AFLAȚI DESPRE ULTIMELE ȘTIRI ȘI EVENIMENTE

ABONAȚI-VĂ LA
BULETINUL INFORMATIV!!!

CONTACT

PRIMĂRIA ZĂBALA
(0040) 0267-375213
office@zabola.ro
www.primariazabala.ro
Zăbala
Jud. Covasna
Str. Principală Nr.829.
527190

Search

Language