KÖZÉRDEKŰ HIRDETÉS A NÉPSZÁMLÁLÁS KAPCSÁN

népszámlálás önkitöltés szakaszában, április 22-én, reggel 8 órától, a számlálóbiztosok a pávai Kulturotthonban segitenek a kérdőivek kitöltésében.

népszámlálás önkitöltés szakaszában (március 14 – május 15), Barabás Réka - 0729306189 és Kovács Lehel – 0740649260, számlálóbiztosok bármikor segitséget nyújtanak.

A 2022-es romániai népszámlálás önkitöltés szakasza március 14-én elkezdődik.Az önkitöltés fázisában mindenki online kitöltheti a saját, illetve családtagjai, hozzátartozói kérdőívét.

Az önkitöltéshez a www.recensamantromania.ro oldalon lehet regisztrálni, ezt követően az e-mailben megküldött linken lesz elérhető a kérdőív. Az önkitöltés szakaszában Zabolán az alábbi összeírópontok működnek majd (csatolmányban), ahová bárki bemehet kitölteni a kérdőívet, ugyancsak online, viszont itt számlálóbiztosok segítenek ebben. Az egy háztartásban élő személyeket egy ember bejelentheti, amihez szükséges minden bejelentett személy azonosító adata.

  1. május 15-ig bármikor lehet válaszolni a kérdőívre, nem kell beengedni senkit az otthonunkba.

Összeírópontok itt: LINK

ANUNȚ Primăria comunei Zăbala organizează concurs

Carieră (anunțurile posturilor scoase la concurs)

 Down Arrow - Transparent Background Down Arrow - 823x768 PNG Download -  PNGkit

POLGARMESTERTisztelettel  köszöntöm Zabola község  weblapjának  böngészőit! 

Zabola Kovászna megye egyik népes községe, a Háromszéki-havasok aljában, az egykori Orbaiszéken terül el. E történelmet idéző település egy U alakú völgyben fekszik, a hasonnevű patak mentén, 12 km-re Kézdivásárhelytől, 8 km-re Kovásznától és 20 km-re a megyeközponttól, Sepsiszentgyörgytől.  A körülötte emelkedő hegyeket nagy kiterjedésű erdők borítják, melyeket gazdag vadállomány népesít be. Közigazgatásilag Zabolához tartozik még Székelypetőfalva, Székelytamásfalva és Szörcse. 

pageglare.png
0
HÁROMSZÉKI TELEPÜLÉS
0
ELINDÍTOTT PÁLYÁZAT
0
MEGVALÓSÍTOTT PÁLYÁZAT
0
ZABOLAI LAKOS SZOLGÁLATÁBAN

ÉRTESÜLJÖN ELSŐNEK A KÖZSÉG ESEMÉNYEIRŐL

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb hírekről, ha érdekli minden újdonság, ami a nálunk történik,
KÉREM IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!!!

ELÉRHETŐSÉG

ZABOLAI POLGÁRMESTERI HIVATAL
(0040) 0267-375213
office@zabola.ro
www.zabola.ro
Zabola
Kovászna megye
Fő utca 829.
527190

Search

Language