GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

HungarianMagyarRomanianro-ROEnglish (UK)

CSALÁDOK NAPJA

TOURINFO ZABOLA

FALUNAPOK

112

Numarul unic pentru

apeluri de urgenta este 112

SCHENGEN II.

Összefogás a községben

Alpolgármesterből polgármesterjelölt 

image
Fejér Levente: nagyon az elvárások, de a csapat is nagyon jó
Mint arról már beszámoltunk, az idei helyhatósági választásokon Fejér Levente MPP-s tanácsos, jelenlegi alpolgármester indul az elöljárói székért mind a három magyar párt (RMDSZ, MPP, EMNP) támogatásával. A 43 éves, testnevelés szakon végzett jelöltet terveiről, valamint a községben sürgősen orvoslásra szoruló gondokról kérdeztük.

 

– Mikor került kapcsolatba a politikával?

– 2008-ban az MPP színeiben indultam a helyhatósági választásokon, majd 2012-ben is ezt tettem. 2008-ban alpolgármester lettem, és Ádám Attila akkori elöljáróval egyetértettünk abban, hogy pártnézetektől függetlenül a község fejlesztésére, a közös ügyre koncentrálunk. Hasonlóan tervezem ezúttal is, ha megnyerem a választást, nem szeretném, hogy a pártérdek a közösségi érdek fölé kerüljön.

– Három párt is önt támogatja, hogyan próbál megfelelni mindenkinek?

– Őszintén meglepett, hogy az RMDSZ- és EMNP-tábor is mellém állt. De ez jó jel, ami azt üzeni, hogy Zabolán megszületett az egyetértés, az a fajta együttműködés, ami a közösséget szolgálja. Tény, hogy most egy jó csapat van mellettem, ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy sokkal nagyobb elvárásoknak kell megfelelnem. Ez azonban nem gond, hiszen, mint már mondtam, nagyon jó csapattal dolgozom, és bízom benne, hogy eredményesek leszünk. Ezúttal szeretném megköszönni kollégáimnak a belém vetett bizalmukat, minden erőmmel azon leszek, hogy megfeleljek az elvárásaiknak.

– Ön szerint melyek a községben a legsürgősebben orvoslásra szoruló gondok?

– Számos probléma vár megoldásra, de ezeken már dolgoztunk, dolgozunk. Ilyen például az infrastruktúra fejlesztése vagy a visszaszolgáltatásra váró területek ügyének tisztázása, ezeket remélem, mielőbb sikerül megoldanunk. Ezek a legsürgősebbek, emellett természetesen további terveim is vannak.