GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

HungarianMagyarRomanianro-ROEnglish (UK)

CSALÁDOK NAPJA

TOURINFO ZABOLA

FALUNAPOK

112

Numarul unic pentru

apeluri de urgenta este 112

SCHENGEN II.

Lovaglás mindenkinek

Sacramento várja az érdeklődőket Szerzõ: Hírmondó   

image
A lovardából mindenki felejthetetlen élményekkel távozik
A zabolai Négyháznál található, rendkívül népszerű Sacramento lovasklub jelenleg is várja a lovagolni vágyó kicsiket és nagyokat egyaránt.

Cseh Ferenc vállalkozó 22 hektáros sík terepen elterülő lovasklubja kiváló lehetőséget biztosít a lovaglásra, valamint a ló és lovasa közötti kapcsolatteremtésre. A Sacramentóban tíz lipicai ló áll az érdeklődők rendelkezésére. A klubban bárki elsajátíthatja a lovaglás alapjait: a helyes testtartást, a biztonságos ülést, valamint a lovak irányítását. A kezdőket futószáron oktatják, míg a haladóknak karám- és tereplovaglásra is lehetőséget nyújtanak. Cseh Ferenc tulajdonos elmondta, jövőre a Négyháztól a Zernye-havasig lovas túrákat is szerveznek.

Fél óra futószáras oktatás 35 lejbe, egyórás karámlovaglás 40 lejbe, egyórás tereplovaglás 50 lejbe, az ugróedzés pedig 80 lejbe kerül. Bővebb információ és jelentkezés a 0744.590.321-es 0740.183.089-es telefonszámokon. 

Névadásra készülnek

image
 
 

November 8-án tartják a zabolai sportcsarnok névadó ünnepségét, a létesítmény a Kónya Endre nevet veszi fel. Ádám Attila polgármester elmondta, a névválasztás nem véletlenszerű, az egykori zabolai tornatanár jelentős szerepet játszott a zabolai sportélet fellendítésében.